Målgruppe

Hos Linkhuset hjælper vi samfundets udsatte borgere. Vi er til for at støtte de borgere, der lider af en fysisk, social eller psykisk funktionsnedsættelse, der gør det svært for dem at fungere i samfundet.

Vi hjælper langtidsledige, psykisk sårbare, selvmords- og kriminalitetstruede, misbrugere, utilpassede unge samt borgere, der kæmper med andre komplekse problemstillinger.

Vi hjælper langtidsledige borgere tilbage på arbejdsmarkedet via praktikpladser og samtaleforløb. Den gruppe, vi typisk tager os af i denne sammenhæng er de, som er vurderet aktivitetsparate og de, som er vurderet som uddannelsesparate med behov for yderligere afklaring.

Desuden tilbyder vi støtte til hverdagsgøremål og opgaver på områder såsom økonomi, boligsøgning og samarbejde med sundhedsvæsnet.

Vi står desuden til rådighed med hjælp og støtte til borgere, der er i et sprogligt eller kulturelt mindretal.

Vores sundhedsindsatser har tilbud til 3 målgrupper:

  • Medarbejdere i fare for at melde sig syge. Med støtte kan vi hjælpe dem på ret kurs og reducere risikoen for en sygemelding.
  • Sygemeldte medarbejdere, hvor der er brug for en indsats for at vende godt tilbage på arbejdspladsen.
  • Sygemeldte medarbejdere, som har mistet tilknytningen til deres arbejdsplads. Her træder jobcentersystemet og andre systemer i kraft, men hvis koordinationen mellem disse er en byrde, kan en indsats reducere perioden væk fra arbejdsmarkedet.


Vi tilbyder ubesværet håndtering af fortrolige dokumenter og viden, og er vant til at håndtere balancen mellem fortrolighed og åbenhed, der er nødvendig for arbejdsfastholdelse og for tilbagemeldingen til arbejdspladsen.

Linkhuset