Familiebehandling

En helhedsorienteret indsats

Hos Linkhuset ser vi familien som en sammenhængende enhed, hvor hvert medlem spiller en afgørende rolle i den samlede trivsel. Vores familiebehandling tager udgangspunkt i systemisk tænkning, hvor vi arbejder med at forstå og forbedre de indbyrdes relationer og dynamikker i familien. Ved at fokusere på de underliggende strukturer, såsom kommunikationsmønstre og magtforhold, kan vi hjælpe med at skabe en mere harmonisk familiedynamik.

Vi arbejder tæt sammen med familiens netværk, herunder skoler, sundhedsprofessionelle og andre relevante aktører, for at sikre, at alle aspekter af familiens liv understøttes. Dette betyder, at vi ikke blot arbejder med symptomerne på problemerne, men også adresserer deres dybere årsager. Målet er at skabe vedvarende forandringer, der forbedrer både barnets trivsel og familiens samlede funktion. Vores tilgang sikrer, at alle familiemedlemmer bliver hørt og inddraget i processen, hvilket skaber bedre resultater og styrker familiebåndene.

Fleksible forløb

Hjemmebaserede indsatser

Specialiserede indsatser

Kontinuerlige forløb

Familievejledning

Praktisk Støtte til Hverdagen

Familievejledning hos Linkhuset er udviklet til at tilbyde konkret, målrettet støtte i hverdagen, der kan hjælpe familier med at navigere i de udfordringer, de står overfor. Vores tilgang er situationsbestemt og handlingsorienteret, hvilket betyder, at vi fokuserer på at udvikle løsninger, der kan implementeres med det samme og gøre en reel forskel i familiens daglige liv.

Vi arbejder med at styrke forældreevnerne, forbedre kommunikationsvaner og skabe strukturer, der gør hverdagen mere overskuelig og harmonisk. Vores vejledning tilpasses den enkelte families behov, og vi tilbyder støtte i forhold til specifikke udfordringer som børns adfærdsproblemer, opdragelsesspørgsmål eller særlige behov som ADHD og autismespektrumforstyrrelser.

Ved at samarbejde med både familien og relevante eksterne partnere sikrer vi, at vejledningen er helhedsorienteret og bæredygtig. Målet er at udstyre familien med de nødvendige redskaber til at kunne håndtere fremtidige udfordringer selvstændigt og med større selvtillid, så de kan skabe en stabil og tryg hverdag for alle familiemedlemmer.

Skræddersyet vejledning

Når ressourcer ikke slår til

Effekten af vejledning

Hvordan vi arbejder

Skræddersyede forløb

Metoder og evidensbaserede tilgange

Samarbejde med eksterne eksperter

Kontakt os

Er I klar til at tage det næste skridt for at sikre, at jeres familie får den støtte, I har brug for under Barnets Lov?

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, og lad os sammen finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe jer.

Success
You may unsubscribe anytime you want by following the unsubscribe link from our newsletter. To Learn how we handle user privacy please checkout our page.
Udfyld og indsend dine oplysninger, så vil vores konsulenter kontakte dig hurtigst muligt.