Linkhuset Familie

Velkommen til Linkhuset Familie, hvor vores primære mål er at tilbyde professionel støtte til familiens samlede velvære. Vi leverer skræddersyede programmer inden for Familiebehandling, Familievejledning, Støttekontaktperson og Aflastning til familier.

Vores tilgange er forankret i værdier som professionalisme, ressourcefokus og skabelse af varige forbedringer. Med et systemisk og narrativt perspektiv tilbyder Linkhuset støtte til familiers unikke behov og bidrager til at styrke relationer, udvikle kompetencer og fremme generel trivsel.

Familiebehandling- og vejledning

Hos Linkhuset er du i fokus. Hvert enkelt individ har forskellige ressourcer,
og vores allervigtigste opgave erat finde ud af, hvordan vi bedst udnytter de kompetencer, som netop du har.

Støttekontaktperson

Når komplekse udfordringer kræver særlig støtte, tilbyder vores tilpassede støttekontaktpersonordning en professionel løsning i henhold til servicelovens § 32. En støttekontaktperson er en fagligt uddannet medarbejder, der støtter og vejleder børn og unge med særlige behov.

Aflastning eller afløsning til familier

Hos Linkhuset er du i fokus. Hvert enkelt individ har forskellige ressourcer, og vores allervigtigste opgave er at finde ud af, hvordan vi bedst udnytter de kompetencer, som netop du har.

Åbn døren til positive forandringer hos Linkhuset!

Vi er her for dig – uanset om du er borger, repræsenterer en kommune eller driver en virksomhed.

Søger du skræddersyede løsninger, individuel støtte eller ønsker at samarbejde om trivsel med professionelle og bæredygtige resultater.

Tag det første skridt mod en styrket fremtid – kontakt os idag.

Success
You may unsubscribe anytime you want by following the unsubscribe link from our newsletter. To Learn how we handle user privacy please checkout our page.
Udfyld og indsend dine oplysninger, så vil vores konsulenter kontakte dig hurtigst muligt.