Linkhuset » Linkhuset Familie » Aflastning eller afløsning til familier

Aflastning eller afløsning til familier

Aflastning til familier – støtte og pause i overensstemmelse med Servicelovens § 90

Linkhuset præsenterer et skræddersyet aflastningstilbud for forældre med børn og unge med funktionsnedsættelser. Vores mål er at give nødvendig støtte og en tiltrængt pause i en belastet hverdag, samtidig med at støtte barnets udvikling og trivsel.

Aflastningssteder og -tidspunkter

Aflastning foregår i familiens hjem eller lokalt. Medarbejdere interagerer med barnet, også uden for hjemmet, så forældrene kan hvile. Vi tilbyder sessioner fra to timer til hele weekender med overnatning.

Timeantal og procedure i overensstemmelse med § 90

Vi tilpasser timeforbruget efter bevilling og familiens behov. Vi fører detaljeret tilsyn og rapporterer løbende til sagsbehandleren.

Starten på aflastningsprocessen hos Linkhuset

Forældre kontakter kommunen for vurdering og bevilgning efter § 90. Socialrådgivere kan kontakte os direkte. Vi håndterer alle praktiske aspekter og frigør forældre og sagsbehandlere fra bekymringer om koordineringen.

Målgruppe og ansvar

I henhold til § 90 forpligter myndigheden sig til at tilbyde aflastning eller afløsning til ægtefæller, forældre eller nære pårørende, der varetager omsorgen for en person med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne.

Success
You may unsubscribe anytime you want by following the unsubscribe link from our newsletter. To Learn how we handle user privacy please checkout our page.
Udfyld og indsend dine oplysninger, så vil vores konsulenter kontakte dig hurtigst muligt.